Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Фотографія рибалки —  Геть нічого без русалки!»

«Не сумуй, красуне, мужиків – хоч греблю гати» (Євгенія НАРУСЕВИЧ).

Фото anekdoty.net.ua.

«Фотографія рибалки — Геть нічого без русалки!»

Знову тема риболовлі — і знову якщо не море, то точно озеро підписів до кольок у животі. І жодного про політику!

Хоч я і розраховував почитати від вас щось типу «Кандидатка в депутати пішла у народ агітувати» або «Хочеш потрапити в рай? — Марусю на голову ОТГ вибирай!» чи «Кожна рибалка буде тепер незабутня, якщо проголосуєш за красуню із партії «За майбутнє»… 

Сподіваємося, що 82-ліття газети «Волинь» і майбутні ювілеї її «доньок» ми зустрінемо разом!

А тему виборів я згадав ще й тому, що якщо політичні перегони, які відбуваються раз на 5 років, закінчилися, то наші — журналістські — знову стартували. І нам потрібен ваш голос. Тобто, щоб передплатили наші видання «Так ніхто не кохав», «Цікаву газету на вихідні» і нашу маму — газету «Волинь-нова» (місячник «Читанка для всіх» наступного року йтиме тільки у продаж). Гречку взамін не обіцяємо, але чесні журналістські матеріали, цікаві історії і позитивні емоції — так. Тож сподіваємося, що 82-ліття газети «Волинь» і майбутні ювілеї її «доньок» ми зустрінемо разом!

Реклама Google

А нам уже час роздавати обіцяне. Розпочнемо із позитивних емоцій — веселих підписів на 9-й тур конкурсу «Стоп-кадр». Щоправда, подаємо їх лише частину, а повністю всі варіанти ви зможете прочитати у листопадовому об’єднаному номері наших місячників «Так ніхто не кохав»/«Читанка для всіх», який уже надійшов у продаж і для передплатників.

Олександр ЗГОРАНЕЦЬ                                                                        головний редактор «Газети  «Волинь»,  «Цікавої газети на вихідні», «Так ніхто не кохав» і «Читанки для всіх»

Telegram Channel