Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Лучанин здав патрульним п’яного водія на Peugeot

Драгер показав небо.

Фото патрульних.

Лучанин здав патрульним п’яного водія на Peugeot

Заявник повідомив патрульним про водія у стані сп’яніння

Вчора ввечері луцьким патрульним надійшло повідомлення від заявника, який повідомив, що проспектом Перемоги рухається автомобіль Peugeot, водій якого порушує ПДР. На думку заявника, водій може бути в стані сп’яніння.

Нетверезий рухався проспектом Перемоги і порушував правила

Поліцейські виїхали за вказаною адресою і виявили транспортний засіб, на який вказував заявник. У водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Із результатом тесту, який керманич пройшов на місці події, він не погодився, однак висновок лікаря показав, що водій дійсно був у стані алкогольного сп’яніння.

 

Реклама Google

 

У результаті на водія склали адміністративні матеріали за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів).

До слова, за 10 місяців 2020 року на території області зареєстровано 131 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 31 таких ДТП були з травмованими, в яких 3 особи загинули та 47 травмувалися.

Джерело: Патрульна поліція Волині.
Telegram Channel