Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Для чого у Княгининівський дитсадок приїздив поліцейський (Фото)

Правоохоронець розповів про вимоги їх перевезення у салоні автомобіля або на додатковому кріслі велосипеда.

Фото yulia.knysh.

Для чого у Княгининівський дитсадок приїздив поліцейський (Фото)

Дошкільнята вивчали із патрульним поліцейським правила дорожнього руху

У період з 9 по 13 листопада в дошкільному підрозділі Княгининівського НВК проходить Тиждень безпеки дорожнього руху. Сьогодні було проведено ряд виховних заходів, спрямованих на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Юлії Книш з Княгининівської громади.

Найбільш вражаючою для вихованців закладу стала зустріч із дільничим громади Суриновичем Денисом Станіславовичем,який завітав до них у гості на патрульній машині.

Цікаво та повчально для дітей пройшли заняття «Безпека на дорозі», бесіди «Дорожні знаки – азбука водіїв та пішоходів», «Безпека на вулиці»; спостереження: за транспортом, за вулицею, де знаходиться дитсадок, розглядання дорожніх знаків.

Та найбільш вражаючою для вихованців закладу стала зустріч із дільничим громади Суриновичем Денисом Станіславовичем,який завітав до них у гості на патрульній машині. У ігровій формі малеча вивчала кольори світлофору та дорожні знаки. Також дітям розказали про вимоги їх перевезення у салоні автомобіля або на додатковому кріслі велосипеду, роз’яснили як правильно переходити проїзну частину, в яких місцях заборонено кататися на велосипеді та як поводити себе у громадському транспорті.

 

 Зустріч виявилася цікавою та пізнавальною для малечі. Дошкільнята почули багато цікавого й корисного та найбільш за все дітей вразив службовий автомобіль. Кожен охочий міг посидіти за його кермом і відчути себе справжнім поліцейським.

 

 

Telegram Channel