Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Помер відомий артист СРСР

Армен Джигарханян народився 3 жовтня 1935 року.

Фото КОММЕРСАНТЪ.

Помер відомий артист СРСР

Причиною смерті Армена Джигарханяна стали вік і хвороби

Народний артист СРСР, актор театру і кіно Армен Джигарханян помер на 86-му році життя. Повідомляє Українська правда з посиланням на інформацію друга артиста Артура Согомоняна у коментарі «Інтерфаксу».

«На жаль, Армен Борисович помер. Серце зупинилося о шостій ранку», – повідомив друг артиста.

За його словами, причиною смерті стали вік і хвороби артиста. «На жаль, Армен Борисович помер. Серце зупинилося о шостій ранку», – повідомив друг артиста.

У квітні 2018 року Джигарханян був госпіталізований в одну з московських клінік з інфарктом, перебував у комі. Потім він відновився і повернувся до репетицій у театрі. Потім було ще кілька госпіталізацій, лікарі підозрювали гіпертонічний криз і невралгію, але серйозних захворювань не виявляли. Пізніше він неодноразово проходив планові обстеження в лікарнях.

Армен Джигарханян народився 3 жовтня 1935 року. З 1996 року був президентом і художнім керівником Московського драматичного театру. Відомий за ролями в таких фільмах як «Здрастуй, це я!», «Нові пригоди невловимих», «Собака на сіні», «Здрастуйте, я ваша тітка», «Місце зустрічі змінити не можна», «Тегеран-43», «Місто Зеро», «Паспорт», «Царевбивця».

Telegram Channel