Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Рівному водій з ознаками сп'яніння вдавав із себе за пасажира – поліція (Фото)

Біля чоловіка лежала майже порожня пляшка ігристого вина.

Фото Національної поліції.

У Рівному водій з ознаками сп'яніння вдавав із себе за пасажира – поліція (Фото)

Водій автомобіля «Hyundai» не впорався з керуванням та в'їхав у стіл біля продуктового магазину

У Рівному водій позашляховика з ознаками сп'яніння видавав себе за пасажира. Він привернув увагу копів після того, як в'їхав у столик біля магазину, – повідомляють у патрульній поліції. Проходити освідування на місці події та у медзакладі чоловік відмовився. Про це інформує Суспільне. Рівне.

 

 

Інцидент трапився у п'ятницю, 13 листопада, близько четвертої години ранку на вулиці В'ячеслава Чорновола. Водій автомобіля «Hyundai» не впорався з керуванням та в'їхав у стіл біля продуктового магазину, чим й привернув увагу копів, – кажуть у поліції.

Правоохоронці вирішили перевірити, чи з водієм все гаразд. Коли підійшли до автомобіля, то помітили, як чоловік поклав ноги на пасажирське сидіння та почав удавати, що спить.

Правоохоронці вирішили перевірити, чи з водієм все гаразд. Коли підійшли до автомобіля, то помітили, як чоловік поклав ноги на пасажирське сидіння та почав удавати, що спить. Через деякий час водій все ж відчинив двері авто, звідки копи відчули різкий запах алкоголю. Біля чоловіка лежала майже порожня пляшка ігристого вина, – додають у пресслужбі патрульної поліції.

На водія правоохоронці склали адмінпротокол за керування транспортним засобом у стані сп'яніння та винесли постанову – керування без документів.

 

 

Telegram Channel