Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Небайдужий чоловік повідомив луцьким патрульним про підозрілу поведінку водія

Висновок лікаря показав, що водій дійсно був у стані алкогольного сп’яніння.

Фото Патрульної поліції у Волинській області.

Небайдужий чоловік повідомив луцьким патрульним про підозрілу поведінку водія

У результаті правоохоронці затримали власника Peugeot, який їздив містом нетверезим

Вчора ввечері луцьким патрульним надійшло повідомлення від заявника, який повідомив, що проспектом Перемоги рухається автомобіль Peugeot, водій якого порушує ПДР. На думку заявника, водій може бути в стані сп’яніння. Про це йдеться на сторінці Патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

Поліцейські виїхали за вказаною адресою і виявили транспортний засіб, на який вказував заявник. У водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Із результатом тесту, який керманич пройшов на місці події, він не погодився, однак висновок лікаря показав, що водій дійсно знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські виїхали за вказаною адресою і виявили транспортний засіб, на який вказував заявник. У водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

У результаті на водія склали адміністративні матеріали за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів).

За 10 місяців 2020 року на території області зареєстровано 131 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 31 таких ДТП були з травмованими, в яких 3 особи загинули та 47 травмувалися.

Telegram Channel