Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
У Сєвєродонецьк привезли книжки «Справа Василя Стуса», їх передають у бібліотеки

Понад 600 книг «Справа Василя Стуса» буде передано 273 шкільним бібліотекам і 297 бібліотекам мережі культури на Луганщині.

Фото із сторінки Ірини Геращенко у facebook.

У Сєвєродонецьк привезли книжки «Справа Василя Стуса», їх передають у бібліотеки

Більше 600 примірників книжки Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса» за ініціативи голови Львівської облради Олександра Ганущина були придбані для бібліотек Луганщини

Перші книжки вже прибули у Сєвєродонецьк – про це повідомила співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

За ініціативи Олександра Ганущина більше 600 книг «Справа Василя Стуса» буде передано 273 шкільним бібліотекам і 297 бібліотекам мережі культури на Луганщині.

Реклама Google

«За ініціативи Олександра Ганущина більше 600 книг «Справа Василя Стуса» буде передано 273 шкільним бібліотекам і 297 бібліотекам мережі культури на Луганщині. Книги закуплені Львівською обласною радою коштом бюджету для всіх бібліотек Львівщини і Луганщини. Схід і Захід разом! Сьогодні Олександр з колегами на Луганщині. Перші книжки вже передали місцевим бібліотекам. Ми вітаємо цю правильну ініціативу. Дякуємо, пане Олександре, дякуємо Львівській облраді», – пише Геращенко.

 

 «Суботній продуктивний ранок. Презентували з друзями львів’янами «Справу Василя Стуса» на Луганщині. Перші 600 екземплярів книги доставлені «Європейською Солідарністю» Луганщини у місто Сєвєродонецьк. Найближчим часом на поличках кожної бібліотеки навчальних закладів та закладів культури на Луганщині можно буде побачити та почитати цю книгу», – розповів голова Луганської територіальної організації партії Сергій Шакун.

Telegram Channel