Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку зранку та ввечері водії громадського транспорту не беруть близько 70% пасажирів

Тих водіїв, які порушують норму і беруть у салон більше пасажирів ніж дозволив уряд - штрафують.

Фото Суспільне.Волинь.

У Луцьку зранку та ввечері водії громадського транспорту не беруть близько 70% пасажирів

В години пік на зупинках черга

13 листопада на рейс зранку у Луцьку виїхали 190 машин, з яких - 40 тролейбусів, 150 автобусів. Збільшити кількість машин управління транспорту міста немає можливості, - говорить начальник міського управління транспорту Володимир Степанов.

В години пік на зупинці біля ринку, на 33-ому мікрорайоні - черга, пише Суспільне. Нагадаємо, за постановою Кабміну від 22 липня, кількість людей у транспорті має не перевищувати кількість сидячих місць. Пасажирів у громадський транспорт пускають, лише якщо у салоні є вільні «сидячі».

Тих водіїв, які порушують норму і беруть у салон більше пасажирів ніж дозволив уряд - штрафують.

Тих водіїв, які порушують норму і беруть у салон більше пасажирів ніж дозволив уряд - штрафують. Водій Володимир Свинчук розповів, що працювати стало важко: «Говориш, кричиш, люди не реагують. Штрафують лише водіїв, якби ще штрафували тих людей, які хочуть стояти – було б легше».

Нагадаємо, минулого тижня Луцькрада звернулася до Кабінету міністрів, щоб дозволили возити 75% від загальної пасажиромісткості. Адже салони транспортних засобів досить місткі. Термін поїздки пасажира 10-15 хв, як кажуть медики, за цей час не можна заразитися. Нині, каже Володимир Степанов, чекають відповіді.

Реклама Google

У поліції не обмежуються складанням адміністративних матеріалів, направляють в органи місцевого самоврядування листи з повідомленням, що необхідно провести профілактичні заходи серед перевізників, - каже начальник патрульної поліції області Андрій Крутень.

Загалом за час карантинних обмежень патрульні склали 91 протокол на водіїв транспортних засобів.

Telegram Channel