Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Лучанка грубо порушила правила дорожнього руху, її судитимуть (Відео)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Лучанка грубо порушила правила дорожнього руху, її судитимуть (Відео)

Патрульні на кермувальницю склали протокол про адміністративне правопорушення

Вчора опівдні на вулиці Задворецькій луцькі патрульні помітили, як особа, яка керує автомобілем Skoda Octavia, грубо порушує правила дорожнього руху, а саме: рухається через залізничний переїзд при увімкненому забороненому сигналові світлофора.

За кермом перебувала 38-жінка, яка пояснила поліцейським, що просто не помітила заборонений сигнал.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Патрульні зупинили автомобіль. За кермом перебувала 38-жінка, яка пояснила поліцейським, що просто не помітила заборонений сигнал.

Патрульні на кермувальницю склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 123 (В’їзд на залізничний переїзд у випадку, коли рух через переїзд заборонений) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.

Остаточне рішення по цій справі прийматиме суд.

Нагадаємо, на Волині водій на швидкості врізався в дерево й загинув​.

 

Telegram Channel