Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Луцьку у водійки, яка поїхала через залізничний переїзд на «червоне», забрали права (Відео)

Порушниця.

Фото патрульних Волині.

У Луцьку у водійки, яка поїхала через залізничний переїзд на «червоне», забрали права (Відео)

У Луцьку водійка порушила правила руху через залізничні переїзди і залишилася без посвідчення водія.

Вчора опівдні на вулиці Задворецькій луцькі патрульні помітили, як особа, яка керує автомобілем Skoda Octavia, грубо порушує правила дорожнього руху, зокрема рухається через залізничний переїзд при увімкненому забороненому сигналові світлофора.

Патрульні зупинили автомобіль. За кермом перебувала 38-жінка, яка пояснила поліцейським, що просто не помітила заборонений сигнал.

Патрульні на кермувальницю склали протокол про адміністративне правопорушенян за ч. 2 ст. 123 (В’їзд на залізничний переїзд у випадку, коли рух через переїзд заборонений) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

 

Реклама Google

 

За кермом перебувала 38-жінка, яка пояснила поліцейським, що просто не помітила заборонений сигнал.

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.

Остаточне рішення по цій справі прийматиме суд.

Джерело: Патрульна поліція Волині.
Telegram Channel