Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Працівнику відрізало ногу: на Луцькому заводі «Мотор» прокоментували нещасний випадок

Нещасний випадок на заводі.

Фото з відкритих джерел.

Працівнику відрізало ногу: на Луцькому заводі «Мотор» прокоментували нещасний випадок

Сьогодні на підприємстві розпочала роботу комісія Держпраці з спеціального розслідування нещасного випадку з тяжким наслідком, яка до 3 грудня проведе розслідування і надасть компетентні висновки

На Луцькому ремонтному заводі «Мотор» розповіли про нещасний випадок, який стався 10 листопада у цеху №4 з токарем 5-го розряду Конопленком Олегом Володимировичем.

Інформацію щодо нещасного випадку прокоментували на офіційному сайті державного підприємства.

Зокрема, розповіли, що при роботі на верстаті з оброблення деталі з легованої сталі за допомогою різця утворилась петля зі стружки, яка внаслідок великої довжини потрапила на гратчастий настил. В якийсь момент петля стала зменшуватись і в ній опинилася ліва нога потерпілого, внаслідок чого гострою та довгою стружкою було здійснено травматичне субтотальне відчленування лівої стопи потерпілого.

Внаслідок швидких та правильних дій колективу цеху, було своєчасно надано першу медичну допомогу та доправлено потерпілого до Луцької міської клінічної лікарні, де лікар Трач Роман здійснив важку операцію і пришив стопу.

Лікар міської клінічної лікарні Трач Роман здійснив важку операцію і пришив стопу чоловіку.


«Трудовий колектив підприємства, профспілковий комітет та адміністрація «ЛРЗ «Мотор» дуже переймаються станом здоров’я нашого працівника. Колектив цеху №4 та працівники інших підрозділів матеріально підтримують свого колегу. Станом на сьогодні стан Конопленка Олега Володимировича задовільний, є надія на благополучне одужання, проте лікування буде тривалим», – йдеться в повідомленні підприємства. 

Сьогодні на підприємстві розпочала роботу комісія Держпраці з спеціального розслідування нещасного випадку з тяжким наслідком, яка до 3 грудня проведе розслідування і надасть компетентні висновки.

На заводі запевнили, що незалежно від результатів розслідування, трудовий колектив ДП «ЛРЗ «Мотор» усіляко підтримуватиме і допомагатиме у лікуванні Конопленка О.В.
 

На «Моторі» також заперечили інформаці. про те, що, мовляв, підприємство виділило на лікування працівника лише 1000 гривень (про що писали у фейсбуці.) 

«Адміністрація підприємства не заперечує, і навпаки підтримує збір коштів на лікування Олега Конопленка, але інформацію про нещасний випадок потрібно надавати правдиво», – резюмували на заводі. 

Джерело: Державне підприємство "Луцький ремонтний завод "Мотор".
Telegram Channel