Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Чоловік генпрокурора звільнився з МВС, отримав 750 тисяч гривень виплат і за 10 днів поновився на посаді, – ЗМІ (Відео)

Схема, яку провернув посадовець, шокувала журналістів.

Фото Racurs.ua.

Чоловік генпрокурора звільнився з МВС, отримав 750 тисяч гривень виплат і за 10 днів поновився на посаді, – ЗМІ (Відео)

6 жовтня Колесник подав декларацію перед звільненням, а вже 9 жовтня подав декларацію кандидата на ту саму посаду

Чоловік генерального прокурора Ірини Венедіктової Денис Колесник звільнився з посади заступника начальника департаменту кіберполіції, отримав виплати, а за кілька днів поновився на роботі.

Про це йдеться в розслідуванні Bihus.info.

У декларації він вказав, що отримав 608 тисяч гривень «одноразової допомоги при звільненні», 48 тисяч гривень матеріальної допомоги на «вирішення соціально-побутових питань», ще 14 тисяч «на оздоровлення», а також 103 тисячі грошового забезпечення.

Як стверджують журналісти, 25 вересня Колесник, пропрацювавши рік у структурах МВС, подав рапорт на звільнення і попросив соціальні виплати. 29 вересня він отримав понад 770 тисяч гривень і 30 вересня офіційно звільнився.

Однак уже через 10 днів він знову поновився на посаді та продовжив роботу.

Згідно з публічним реєстром декларацій НАЗК, Колесник 1 жовтня подав декларацію про суттєві зміни в майновому стані. Там він вказав, що отримав 608 тисяч гривень «одноразової допомоги при звільненні», 48 тисяч гривень матеріальної допомоги на «вирішення соціально-побутових питань», ще 14 тисяч «на оздоровлення», а також 103 тисячі грошового забезпечення.

Читайте також: Нардеп заробив мільйон на схемі із… ямою для жому.

6 жовтня Колесник подав декларацію перед звільненням, а вже 9 жовтня подав декларацію кандидата на ту саму посаду. Однак, окрім заступника начальника Департаменту кіберполіції, також вказано і посаду начальника 2-го управління (організаційно-аналітичної роботи та забезпечення діяльності) Національної поліції України.

 

Telegram Channel