Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянин пограбував автозаправку в Ковелі: спритника зафіксували камери

Пограбування на АЗС.

Фото з відкритих джерел.

Волинянин пограбував автозаправку в Ковелі: спритника зафіксували камери

Поліцейські оперативно викрили чоловіка, що пограбував АЗС

20-річного зловмисника спіймали за кілька годин після вчинення злочину. За фактом грабежу внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Вчора близько п’ятої години ранку до поліції надійшла заява від операторки однієї з автозаправних станцій Ковеля. Жінка повідомила, що невідомий забіг за касу приміщення, відкрито викрав товарно-матеріальні цінності та втік у невідомому напрямку. Затримати зловмисника самостійно працівниця не змогла.

 Невідомий забіг за касу приміщення, відкрито викрав товарно-матеріальні цінності та втік у невідомому напрямку. Затримати зловмисника самостійно працівниця не змогла.

Слідчо-оперативна група Ковельського відділу поліції, що виїхала на місце події, зібрала всі необхідні докази, аби встановити особу, причетну до вчинення злочину, вилучили також відео з камер спостереження. Буквально за кілька годин зловмисника спіймали. Ним виявився 20-річний ковельчанин.

 

 

За фактом злочину слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Відкрите викрадення чужого майна (грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

До слова, якщо вину зловмисника доведуть, йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Волинської області

 

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції
Telegram Channel