Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На тротуарах та газонах: у Луцьку штрафують водіїв-порушників (Фото)

Дотримуйтеся правил дорожнього руху!

Фото департаменту.

На тротуарах та газонах: у Луцьку штрафують водіїв-порушників (Фото)

В обласному центрі на «автохамів» складають адміністративні протоколи

Впродовж робочого дня, інспектори департаменту муніципальної варти постійно виявляють «автохамів», які розміщують свої автівки на тротуарах, не залишаючи місця пішоходам, або на зелених насадженнях, в тому числі і в темну пору доби.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

На об’єктах благоустрою міста забороняється заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо.

Реклама Google

Такі дії є порушенням п.п. 2.5.5.1.7 Правил благоустрою міста Луцька: на об’єктах благоустрою міста забороняється заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо, а також пересуватися транспортними засобами по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах, квітниках, інших зелених зонах міста та розміщувати на них транспортні засоби.

Виявивши такі порушення по вул. Ковельській, 157, вул. Мисливській та вул. Домни Гордіюк, 10, інспекторами відділу «Група швидкого реагування» одразу було складено на водіїв протоколи про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП.

Штраф за таке порушення – від 340 до 1360 грн.

Нагадаємо, продавала алкоголь з рук: у Луцьку муніципали затримали жінку (Фото).

 
 

 

 

 

Telegram Channel