Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Булінг у школі: учень знущався з вчительки

Якщо провину восьмикласника доведуть, то його візьмуть на профілактичний облік.

Фото Pixabay.

Булінг у школі: учень знущався з вчительки

На матір хлопця склали протокол

У Тернопільській області учень восьмого класу знущався з вчительки.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 17 листопада. 

Підліток не реагував на будь-які зауваження педагогині, цькував її та ображав

Ювенальна поліція розслідує скаргу директора школи у селі Борщівка про зухвалу поведінку школяра на уроках української мови. Учень неоднарозово їх зривав і лихословив до учительки. Підліток не реагував на будь-які зауваження педагогині, цькував її та ображав.

Нині у школі про булінг воліють мовчати. Від будь-яких коментарів відмовився директор навчального закладу і сама вчителька. Натомість правоохоронці кажуть, що на матір хлопця склали протокол. 

«Учень проявляв до вчительки так би мовити «небайдужість». Зокрема, використовував нецензурні слова і психологічно чинив тиск, зривав уроки. Працівниками поліції були прийняті міри, складений протокол на матір даного правопорушника», - розповів керівник відділу ювенальної превенції ГУ Нацполіції у Тернопільській області Петро Тихий. 

Відомо, що батько учня перебуває за кордоном. Якщо провину восьмикласника доведуть, то його візьмуть на профілактичний облік, кажуть у поліції. Крім того, батьки змушені будуть заплатити штраф у розмірі 1700 гривень.

Читайте також: Собі і родичам: як у селі під Луцьком депутати вночі землю «поміж своїми» ділили (Відео).

Telegram Channel