Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Нові можливості нового Айфона

12 Айфон став тоншим, легшим, та меншим.

Фото Apple.

Нові можливості нового Айфона

З такою камерою на смартфоні можна відмовитися від використання фотоапарата

Світ з нетерпінням чекав виходу Apple iPhone 12, і нова модель не розчарувала очікування. Це дійсно смартфон нового покоління з вражаючими можливостями. Змінився дизайн та покращилися характеристики. Але про все по порядку.

Зміни в зовнішності

Нова 12 модель помітно відрізняється від 11. В першу чергу грані стали не округлими: Apple вирішили повернутися до класичного дизайну. Тепер вона дещо нагадує п’яту модель, але зі значно покращеними характеристиками.

12 Айфон став тоншим, легшим, та меншим за попередній. При цьому рамка екрану помітно зменшилася. Зараз вона майже відсутня.

Виробник заявляє, що міцність зовнішнього покриття збільшилася в 4 рази. Застосовується нове покриття Ceramic Shield, в якому використовуються полімери, міцніші за метал. Звичайно, не варто випробовувати покриття на міцність, але невелике падіння смартфон витримає без пошкодження.

Покращення характеристик

Apple iPhone 12 не був би собою, якщо б не були суттєво покращені характеристики. В першу чергу це стосується процесора. Використовується A14 Bionic, що підвищує графічну потужність та швидкодію. Мінімальна кількість власної пам’яті складає 64 ГБ, як і в попередній версії.

Покращено екран: Apple повністю відмовились від використання IPS і встановлюють тепер лише OLED-екрани. Очікувалося, що частота оновлення екрану складе 100 Гц, але вона склала всього 60 Гц. Виробник стверджує, що це зроблено для покращення автономності.

Камера Apple iPhone 12

Камера – одна із сильних сторін нової моделі. Вона має ряд переваг:      

  • покращена світлочутливість на 27%;

  • чотирикратне оптичне збільшення;

  • зйомка фото в apple ProRAW;

  • відео в Dolby Vision HDR.

З такою камерою на смартфоні можна відмовитися від використання фотоапарата, так як якість зйомки буде дуже високою.

Дещо розчарувала відсутність в комплекті зарядного пристрою. Виробник стверджує, що це зроблено через проблеми з екологією. Виготовлено уже більше 2 млрд зарядок для Apple, тому нові моделі не матимуть блока живлення. 

Telegram Channel