Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині невідомі залили будівельною піною автобус ритуальних послуг (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Микола Матвійчука.

На Волині невідомі залили будівельною піною автобус ритуальних послуг (Фото)

На місці працює слідчо-оперативна група

Неприємний «сюрприз» чекав на власника транспортного засобу Toyota, у якому невідомі особи заблокувала будівельною піною двері, вікна, люк бензобаку тощо. Інцидент трапився сьогодні, 18 листопада, ранкової пори у місті Ківерці.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив користувач соціальної мережі фейсбук Nik Mat Vey Shuk (Микола Матвійчук).

Це ж настільки потрібно бути низькою істотою, щоб вчинити такі дії? Людиною не повертається язик назвати таких шкідників та тих хто це замовив і зробив.

«Це ж настільки потрібно бути низькою істотою, щоб вчинити такі дії? Людиною не повертається язик назвати таких шкідників та тих хто це замовив і зробив», – обурюється чоловік.

Також він повідомив, що станом на 10:30 на місці працює слідчо-оперативна група, тож про усі деталі та обставини інциденту він розповість згодом.

Водночас, чоловік зазначив, що родина постраждалого підозрює у скоєному конкурентів, оскільки власник буса займається ритуальними послугами.

«Були усні погрози», – додав волинянин.

Натомість, користувачка Іванна Мойсеюк під дописом про надзвичайну подію відповіла, що такий же випадок трапився і у Луцьку.

Нагадаємо, злодій підібрав ключ до квартири волинянина і вкрав планшет.

 

 

Telegram Channel