Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чоловік посварився з тещею й... убив

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Чоловік посварився з тещею й... убив

Зловмисник перебував у стані алкогольного сп'яніння

Кривавою різаниною завершилося нічне застілля в одному з приватних будинків на Осокорках. Чоловік посварився із колишньою тещою та сім разів вдарив їй кухонним ножем, передає vechirniy.kyiv.ua.

Реклама Google

Після застілля між потерпілою та колишнім родичом виникла сварка, під час якої чоловік взяв зі стола ніж та накинувся на тещу.

Після цього він сам викликав поліцію. На місці події правоохоронці виявили 62-річну власницю помешкання із численними колото-різаними ранами тулуба. Жінка померла до приїзду лікарів. Поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за грабіж 38-річний колишній зять вбитої жінки.

Правоохоронці встановили, що ввечері жінка з сином, його співмешканкою, зятем та сусідом вживали алкогольні напої. Після застілля між потерпілою та колишнім родичом виникла сварка, під час якої чоловік взяв зі стола ніж та накинувся на тещу.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує покарання від 7 до 15 років ув’язнення. 

Читайте також: Годувала помиями: жінка три роки тримала чоловіка в рабстві разом із худобою.

Telegram Channel