Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Патрульні врятували 18-річну дівчину від батька, який вчиняв щодо неї домашнє насильство (Фото)

Відчинити двері допомогли рятувальники.

Фото патрульної поліції.

Патрульні врятували 18-річну дівчину від батька, який вчиняв щодо неї домашнє насильство (Фото)

Аби потрапити до квартири, з якої було чути крики, патрульним довелось викликати рятувальників

Виклик надійшов минулої ночі. До поліції телефонувала мати постраждалої. Жінка пояснила, що перебуває у відряджені в іншому місті, а вдома, у Києві, донька благає про допомогу. Її батько б'є та знущається.

За декілька хвилин патрульні вже були біля квартири на вулиці Миколи Голего. Через двері було чути сварку та крики. Попри вимоги патрульних, чоловік категорично відмовився відчиняти, а дівчина водночас просила їй допомогти.

Через двері було чути сварку та крики. Попри вимоги патрульних, чоловік категорично відмовився відчиняти, а дівчина водночас просила їй допомогти.

Враховуючи всі обставини, інспектори вирішили примусово відчинити двері квартири та викликали рятувальників. За допомогою спеціального приладдя врешті замки вдалося зламати та визволити 18-річну дівчину.

 

Реклама Google

 

На місце патрульні також викликали екіпаж протидії сімейному насильству. Поліцейські склали щодо батька терміновий заборонний припис та протокол за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) КУпАП. Донька вирішила тимчасово залишитися у родичів.

 

 

 

 

Джерело: Патрульна поліція України.
Telegram Channel