Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Де у Луцьку найдешевші мандарини (Фото)

Де найдешевше?

Фото Конкурента.

Де у Луцьку найдешевші мандарини (Фото)

Свято наближається, а з мандаринами приходить святковий настрій

Так здавна склалося, що мандарини асоціюються із настанням зимових свят. Щоправда ще кілька десятиліть тому ці цитрусові не були такими доступними. Люди купували їх лише перед Новим роком чи Різдвом, ховали у холодних приміщеннях, і казали  дітям, що це на свято. Нині ж ситуація змінилася. Пахучого і смачного фрукта можна придбати і заздалегідь перед святом, і в час, і після. На мандарини завжди є попит, і є пропозиція.

З‘являються помаранчеві на прилавках магазинів, ринків та супермркетів зазвичай у листопаді. З цього часу, традиційно, розпочинається сезон їх споживання. Або час, коли вони найсмачніші. Ближче до грудня цитрусові продають на кілька гривень дешевше. А перед святом – ціну знов піднімають.

Скільки коштують мандарини зараз у Луцьку дізнавався Конкурент .

На «Центральному» ринку мандаринами торгує ледь не кожен третій продавець. Сезон, кажуть, почався не так давно, але на прилавках уже можна знайти весь асортимент цих цитрусових: іспанські, італійські, турецькі. Кожен – зі своїми особливостями. Є мандарини для тих, хто полюбляє солодке. Є з кислинкою. Є такі, що легко чистяться. На останні з кожним роком зростає попит, кажуть на ринку. 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

З‘являються помаранчеві на прилавках магазинів, ринків та супермркетів зазвичай у листопаді. З цього часу, традиційно, розпочинається сезон їх споживання. Або час, коли вони найсмачніші. 

 

Італійські мандарини можна тут придбати за ціною 40-45 гривень, іспанські – за 45-50 гривень, а ціни на турецькі коливаються від 30 до 45 гривень. Можна знайти також акційні пропозиції по 25-28 гривень

Реклама Google

 

У сусідньому з Північним ринком «АТБ» є два види мандаринів. Звичайні (ймовірно, турецькі) коштують тут 30 гривень. Іспанські сорту «Клементина» – 45 гривень за кілограм.

Мандарини в мережі магазинів «7/23» обійдуться вам у 32 гривні за кілограм. 

У магазині «Салют» на проспекті Соборності іспанські мандарини обійдуться вам у 40 гривень за кілограм. Турецькі тут коштують 30 гривень. 

Непогані турецькі мандарини за ціною 24 гривні за кілограм можна купити у мережі магазинів «Сільпо». Проте іспанський мандарин «Клементина» там коштує 50 гривень за кілограм.

 

 

 

 

Джерело: ІА Конкурент
Telegram Channel