Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Судитимуть співробітника СБУ, який хапав за одяг та душив патрульних (Відео)

Ну от не ганьба?!

Фото slovoidilo.ua

Судитимуть співробітника СБУ, який хапав за одяг та душив патрульних (Відео)

Чоловік порушив ПДР і йому запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння

Слідчі територіального управління ДБР у Львові повідомили про підозру колишньому начальнику одного з відділів УСБУ в Закарпатській області в опорі працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Державного бюро розслідувань.

Під час затримання 50-річний працівник СБУ активно протидіяв здійсненню патрульними своїх службових обов'язків - штовхався, хапав за формений одяг та частини тіла, захопив та стискав шию.

«3 вересня працівники поліції підійшли до водія автомобіля Skoda, який порушив ПДР і запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння. Водій почав все заперечувати та намагався покинути місце вчинення правопорушення, через що поліцейські застосовували фізичну силу для його затримання. Під час затримання 50-річний працівник СБУ активно протидіяв здійсненню патрульними своїх службових обов'язків - штовхався, хапав за формений одяг та частини тіла, захопив та стискав шию», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, в результаті своїми діями підозрюваний спричинив 26-річній працівниці поліції закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні забої та садна.

1 жовтня цього працівника СБУ було звільнено з посади начальника одного з відділів УСБУ в Закарпатській області.

У разі доведення вини за ч. 2 ст. 342 КК України підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу від 1 000 до 4 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від 3 до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 4 років, або позбавлення волі на строк до 2 років.

 

Telegram Channel