Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Огляд мінітрактора JINMA 3244 HXRN

Колісна формула 4 на 4 і гідропідсилення керма дозволяють  Jinma JMT 3244 HXRN з легкістю справлятися з обробкою складних ґрунтів.

Фото moto-store.com.ua.

Огляд мінітрактора JINMA 3244 HXRN

​Китайський мінітрактор Jinma JMT 3244 HXRN – це сучасна техніка, яка здатна підвищити ефективність виробництва, при цьому не вдарити по кишені власнику. Це потужна багатофункціональна машина, яка має надзвичайно продуману і надійну конструкцію. Інтернет-магазин Moto Store пропонує цю, та інші моделі мінітракторів з Китаю, з доставкою в будь-який населений пункт України

Переваги  Jinma JMT 3244 HXRN

Мінітрактор Jinma JMT 3244 HXRN – це надійний і потужний, повнопривідний помічник аграрія з гідропідсиленням керма. В цій моделі все продумано до дрібниць. І за функціями, і за конструкцією, вона ні в чому не поступається європейським, японським чи американським мінітракторам.

У фірмового трьохциліндрового двигуна  потужність у 24 сили. Він працює при водному охолодженні, що дозволяє продовжити роботу і зберегти інші механізми трактора.

Колісна формула 4 на 4 і гідропідсилення керма дозволяють  Jinma JMT 3244 HXRN з легкістю справлятися з обробкою складних ґрунтів.

Керувати таким трактором досить просто, а саме місце для водія  - комфортне. На панелі управління усі необхідні датчики і показники. Модель має реверс для зручності при зміні задньої і передньої швидкості.

Як і всі інші моделі бренду Jinma –ця має стандартну систему для кріплення додаткового обладнання. Це дозволяє швидко доукомплектувати мінітрактор чи то плугом, чи сівалкою, чи копачем, чи іншими інструментами для виконання поставлених задач. При цьому не обов’язково купувати тільки обладнання даного бренду. 

Також, на сайті магазину ви можете купити китайські мінітрактори в Україні других відомих брендів. 

Для яких задач підходить Jinma JMT 3244 HXRN

З мінітрактором Джинма можна орати, культивувати, сіяти, обробляти землю. А також боротися зі шкідниками, заготовлювати сіно, окучувати, і звичайно збирати врожай. При чому не тільки зернових культур, а й овочі, фрукти. А ще – це незамінна машина для комунальних робіт. Від прибирання снігу до будівництва.

Фахівці з магазину Moto Store, готові провести тест-драйв для зацікавлених у придбанні даної моделі. А також оформити покупку в кредит, оплату частинами. Доставка можлива у будь – який населений пункт України.

Telegram Channel