Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Камені-Каширському не встигли витратити всі гроші на дороги - перекинули «на кооперативи»

На ремонт доріг не встигли витратити 260 тисяч.

Фото zerkalo.mk.

У Камені-Каширському не встигли витратити всі гроші на дороги - перекинули «на кооперативи»

На сесій міськради внесли зміни до міського бюджету

 Спочатку зняли з поточного ремонту доріг 135 тисяч гривень. З них 49 тисяч направили на приєднання до існуючих електромереж кварталу житлової забудови «Навози», 4600 — на приєднання до електромереж вулиці Олімпійська на масиві «Вербина», 27 тисяч — на поточний ремонт вуличного освітлення по провулку Низький, 5 тисяч гривень – на проведення заходів «Спорт для всіх» і 50 тисяч – на виплату матеріальної допомоги.

Про це пише газета «Полісся».

«У будь-якому випадку, якщо кошти не встигнуть використати, вони перейдуть у вільні залишки»

Але вирішили, що зробити всі заплановані дороги однаково не встигнуть, а тому «з них» зняли ще 125 тисяч гривень та спрямували по 30 тисяч на приєднання до електромереж для житлових масивів «Дудине» і «Березина-2», 49 тис. грн – на «Промисловий». Та залишили 15 тисяч гривень на підвіз піску і грейдерування.
«У будь-якому випадку, якщо кошти не встигнуть використати, вони перейдуть у вільні залишки», — зауважив голова бюджетної комісії Юрій Ратнюк, коментуючи перерозподіл «з доріг на кооперативи».
Поряд з цим «із коду на код» перекинули 25 тисяч гривень на придбання комп’ютерної техніки для апарату міської ради. А кошти від продажу земель несільськогосподарського призначення спрямували на виготовлення плану зонування територій сіл Підцир’я (46860 грн) та Олексіївка (48980 грн).
Особливих зауважень щодо перерозподілу бюджетних коштів у депутатів не було.

Джерело: Газета «Полісся».
Telegram Channel