Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
В Укрпошті порадили, як безпечно купувати і відправляти посилки у час пандемії

Укрпошта подбає про те, аби ваші рідні, друзі, партнери та клієнти отримали свої посилки, а ви могли зекономити на доставці.

Фото pereiaslav.city.

В Укрпошті порадили, як безпечно купувати і відправляти посилки у час пандемії

Вона внесла значні корективи в наше життя. Зараз ми суттєво обмежили фізичні контакти, поїздки до рідних та друзів. Стали все менше відвідувати магазини та віддаємо перевагу замовленням через інтернет усього необхідного — продуктів, одягу, ліків та іншого. Надійний і перевірений часом спосіб відправити все необхідне рідним, друзям чи клієнтам — це служби доставки. В Україні їх декілька — і приватні, і державна Укрпошта

Припустимо, ви мешкаєте в селі на Волині, а ваші діти й онуки живуть у Луцьку чи в Києві. Ви бажаєте надіслати їм домашню, вирощену на власній ділянці городину (картоплю, цибулю) або ж смаколики для зміцнення імунітету — варення чи мед.

Як це зробити? Дуже просто! Через відділення Укрпошти оформлюєте відправлення за вигідною ціною, і посилка за декілька днів радує у місті ваших дітей.

Реклама Google

Нагадуємо, що Укрпоштою не можна пересилати продукти, які швидко псуються. Тому варениками, смаженою курочкою та подібними готовими продуктами Укрпошта наполегливо радить пригощати дітей удома і не пересилати поштовим відправленням. Також зверніть увагу на пакування посилки. Наприклад, мед та варення для відправки зі скляної банки перелийте у пластикову тару, аби вона не пошкодилася під час транспортування. Нагадуємо: згідно з правилами надання послуг поштового зв’язку відповідальність за пакування відправлень несе відправник. Будьте обачними та продумайте тару і фіксування товару в коробках заздалегідь.

Якщо ж, наприклад, вам потрібен новий електрочайник, не чекайте, поки ваші діти привезуть його з міста, і не ризикуйте, вирушаючи у поїздку по товар. Через листоношу чи у відділенні можна в каталозі магазину електроніки «Фокстрот» чи іншого партнера обрати потрібну модель, оплатити – й Укрпошта доставить вашу покупку додому або у найближче поштове відділення.

Укрпошта — це виважені ціни та зручне рішення для відправки та отримання посилок як у містах, так і в найвіддаленіших селах.

Укрпошта — це виважені ціни та зручне рішення для відправки та отримання посилок як у містах, так і в найвіддаленіших селах. Національний поштовий оператор має різні способи доставки: «Укрпошта Стандарт» чи «Укрпошта Експрес». Обираєте потрібний товар на сайтах партнерів (наприклад, Rozetka, MakeUp, Фокстрот, Цитрус, Алло) — і національна пошта доставляє вам покупки. Це дає можливість мати потрібний товар за кращу ціну.

І що найважливіше, зараз для своїх рідних ви можете замовити доставку ліків навіть у найвіддаленіше село через Укрпошту. Компанія співпрацює із 50 аптечними мережами та сервісами. Тож ви маєте можливість обрати необхідні медикаменти за найнижчими цінами.


Укрпошта — це також можливості для торговців. Компанія готова закрити більшість логістичних потреб для малого та середнього бізнесу. Укрпошта має найбільшу серед служб доставки кількість точок видачі — понад 11 000 відділень по всій Україні, мільйони покупців, післяплата та інші можливості для корпоративних клієнтів. А якщо ваша мрія – продавати товари з України за кордон (через Amazon, Etsy, Ebay, Aliexpress), Укрпошта стане вашим логістичним партнером, адже компанія доставляє товари в 192 країни світу. Весь шлях відправлення товарів можна зручно відслідкувати на сайті, завантажити застосунок або написати запит на статус знаходження відправлення чат–боту Укрпошти у facebook, viber, telegram.

Попереду Новорічні та Різдвяні свята. Час заздалегідь подумати про подарунки. І де б ви їх не обрали чи звідки б не надсилали – в українському магазині чи замовили з‑за кордону, – компанія подбає про те, аби ваші рідні, друзі, партнери та клієнти отримали свої посилки, а ви могли зекономити на доставці. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel