Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Травма може бути смертельна: у Луцьку встановили небезпечні рекламні конструкції. Їх позначили (Фото)

Небезпека на проспектах!

Фото – Луцькреклама.

Травма може бути смертельна: у Луцьку встановили небезпечні рекламні конструкції. Їх позначили (Фото)

Є випадок, коли через таке розташування білбордів, загинула людина

У Луцьку на проспектах Василя Мойсея та Перемоги підприємець встановив рекламні конструкції, які несуть загрозу життю та здоров'ю перехожих і велосипедистів, яких там, до слова, за день налічується сотні. І серед них діти.

Про це повідомили на стоінці  КП «Луцькреклама» у фейсбуці.

Металеві конструкції з гострими кутами розташували на висоті з півтора метри. Через таке розташування білбордів Львові в 2017 році загинув велосипедист . 54-річний Ігор Фесенко зазнав травм хребта через зіткнення з неправильно встановленим рекламними білбордами на вулиці Княгині Ольги. Чоловік вдарився головою об низько встановлений білборд. Оскільки велосипедист був у шоломі, голова залишилася неушкодженою, однак внаслідок падіння чоловік мав травми хребта. Рекламний щит був встановлений на такій висоті, що навіть пішоходи могли  травмувати голови.

Травма може бути сммертельною. Через таке неправильне розташування білбордів Львові в 2017 році загинув велосипедист .

Реклама Google

 

Підприємцю вручено припис з вимогою терміново усунути порушення. Інспектори Луцькреклами вчасно позначили небезпечні об'єкти сигнальною стрічкою . Лучан закликали бути уважними!

В Луцькрекамі наголосили, що самовільно чи з дозволом встановлювати подібні конструкції – це фактично злочин, адже це створює загрозу життя і здоров’я для людей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: КП "Луцькреклама".
Telegram Channel