Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Луцьку вночі спіймали нетверезого водія, який не мав права керувати цим авто

Авто порушника.

Фото патрульної поліції.

У Луцьку вночі спіймали нетверезого водія, який не мав права керувати цим авто

Молодика оштрафували

Сьогодні, 20 листопада, вночі на вулиці Ковельській патрульні зупинили транспортний засіб Volkswagen Golf, кермувальник якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з 23-річним хлопцем, поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та встановили, що останній не мав права керування таким транспортним засобом.

Керманич пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння у медичному закладі. Результат — позитивний. Патрульні відсторонили хлопця від керування та склали всі необхідні адміністративні матеріали.

На території області зареєстровано 131 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 31 таких ДТП були з травмованими, в яких 3 особи загинули та 47 травмувалися.

 

Вкотре наголошуємо, у жодному разі не сідайте за кермо в стані сп’яніння, адже в іншому випадку наслідки можуть стати трагічнішими.

 

Патрульні інформують, що цьогоріч за 10 місяців на території області зареєстровано 131 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 31 таких ДТП були з травмованими, в яких 3 особи загинули та 47 травмувалися.

 

Джерело: Патрульна поліція Волині.
Telegram Channel