Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Двоє продавчинь магазину затримали грабіжника

Злодієві не вдалося втекти.

Фото Pxhere.

Двоє продавчинь магазину затримали грабіжника

Інцидент трапився у Пустомитах на Львівщині

48-річний чоловік вкрав побутову хімію і, не розрахувавшись, намагався втекти. Однак його затримали працівниці торгового закладу. Поки двоє жінок тримали зловмисника, третя оперативно викликала поліцію. Як з’ясувалося, чоловік раніше судимий за крадіжки, передає Zaxid.net.

Реклама Google

Під час затримання чоловік завдав 21-річній продавчині удару в живіт.

Близько опівдня 19 листопада у поліцію зателефонувала працівниця магазину і повідомила про невідомого чоловіка, який вкрав товар з прилавку та намагається втекти.

«Чоловік намагався втекти з магазину, не розрахувавшись за товари (побутову хімію). Це зауважили працівниці торгівельного закладу. Доки адміністратор та продавчиня затримували зловмисника, інша працівниця повідомила про подію у поліцію. Під час затримання чоловік завдав 21-річній продавчині удару в живіт, спричинивши тілесні ушкодження», — розповіли у поліції.

Як з’ясували слідчі, 48-річний мешканець району вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. В цей час він перебував на іспитовому терміні. Його помістили у виправний заклад і відкрили нове кримінальне провадження за грабіж.

Нагадаємо, через COVID-19 у лікарні повісилася жінка.

Telegram Channel