Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Як поповнити організм водою

В усьому потрібно знати міру!

Фото Pxhere.

Як поповнити організм водою

Здавалось би, нічого складного в цьому немає, однак практика показує, що не все так просто. Тож як привчити себе споживати необхідну кількість рідини? Пропонуємо вашій увазі кілька секретів

Додайте аромату. Якщо вода здається вам несмачною, додайте у склянку кілька шматочків лимона або іншого фрукта. Дехто приправляє її травами або квітами. І пам'ятайте, що, крім спекотної погоди, до зневоднення можуть призвести фізичні вправи, кофеїн та алкоголь. Якщо активно займаєтеся спортом, вам доведеться споживати ще більше рідини.

Тримайте пляшку з водою на столі й робіть по кілька ковтків протягом дня.

Зробіть це своєю звичкою. Замість того, щоб запивати обід дієтичною колою, краще налийте собі склянку води. Людський організм здатний переробити до 15 літрів на день, але не потрібно фанатизму! Якщо питимете занадто багато, є високий ризик того, що будуть виводитися натрій і калій. Тримайте пляшку з водою на столі й робіть по кілька ковтків протягом дня. Так буде легше визначити її кількість.

Знайдіть альтернативне джерело води. Наприклад, перекус фруктами й овочами. Кавуни на 92% складаються з води, а селера — на всі 95%! Кабачки — на майже 97%, а апельсини — на 87%.

Telegram Channel