Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Світлини 65-літньої моделі підірвали інтернет (Фото)

Разом із Антоніною спідню білизну демонструють модель Юлія Богданова та блогерка Олена Сідельник.

Фото instagram.com/brabrabra.ua.

Світлини 65-літньої моделі підірвали інтернет (Фото)

«Відпочину на пенсії», — часом кажемо ми, поринаючи із головою в роботу. Але є й такі жінки, котрим спокій тільки сниться. Вони живуть активним життям й у віці 60, 70+. Так, киянка Антоніна, вийшовши на заслужений відпочинок, стала центральною фігурою реклами комплекту спідньої білизни від українського бренду Brabrabra

Жінка багато років віддала роботі в Інституті ядерних випробувань, педагогічному виші, а зараз є соціальним працівником і будує кар’єру моделі.
Вона зізнається, що про подіум мріяла ще в юності. Мала ж необхідні дані. Була висока, худенька. Але в радянські часи робота моделі не вважалася хорошою, престижною професією. Більше того, до неї ставилися упереджено. Мовляв, знаємо, чим у тих агентствах дівчата займаються. Але два роки тому, коли співробітниця розповіла, що благодійний фонд «Життєлюби» відкрив модельне агентство для жінок від 50 років, вирішила здійснити свою мрію, послала резюме, описавши свої параметри.

— Думала, що основним критерієм відбору є зріст. Але виявилося, що це не так. В агентство відбирали людей із багатим внутрішнім світом, позитивною енергетикою. Часом дивишся на модель 50+, нічого особливого, такого, щоб привертало увагу. Але коли підніме підборіддя, усміхнеться, почне говорити, то бачиш, яка вона приваблива і розумієш, чому опинилася тут, — каже жінка, розповідаючи про своїх «дівчаток».

Реклама Google

Серед них є кілька актрис, але більшість — непрофесійні моделі. Пані Антоніна зізнається, що їй і таким, як вона, важче працювати, бо ж їх ніхто не вчив моделінгу. Вона знімається так, як відчуває момент, намагається бути собою. До речі, в рекламі спідньої білизни жінка почувається комфортно, хоча трішки й хвилюється.

Зніматися у спідній білизні, демонструвати не таке вже ідеальне, як у молодості, тіло пані Антоніна не соромиться. Мовляв, на пляжі ж усі жінки — і старші, й молодші — ходять у купальниках, і це нормально.

— Перед кожною фотосесією я подумки звертаюся: «Господи, допоможи показати себе такою, якою Ти мене створив, показати красу людського тіла», — розповідає.

Зніматися у спідній білизні, демонструвати не таке вже ідеальне, як у молодості, тіло пані Антоніна не соромиться. Мовляв, на пляжі ж усі жінки — і старші, й молодші — ходять у купальниках, і це нормально. Ніхто ж пальцем не показує, не сміється.

Читайте також: На Рівненщині мисливиця за грибами вполювала кущ глив, під який можна випити добре відро горілки.

Зазначимо, що із брендом Brabrabra у неї вже був досвід роботи. Наприкінці 2019 року вона почала рекламувати купальники. Потім показувала спідню білизну. Фото, де жінка у чорному комплекті стоїть поряд із 2 молодими дівчатами, — третя її зйомка. І воно підірвало інтернет.

У пані Антоніни чудова фігура, хоча, зізнається, у спортзал не ходить. Коли прийшла в агентство, важила 70 кілограмів, зараз — 60–65. Однак на дієтах не сидить. Правда, на ніч намагається не наїдатися. Працює моделлю жінка не заради грошей, а заради спілкування і задоволення. Поняття старості для неї не існує. Мовляв, жінці стільки років, на скільки почувається. Вона завжди вела активний спосіб життя, була зайнята роботою і нині не уявляє себе без неї, трудиться соціальним працівником, допомагає одиноким стареньким виживати і водночас рекламує спідню білизну. Усім ровесницям киянка радить займатися улюбленою справою, жити і не думати про вік.

До речі, найстаріша модель України Галина Герасимова вперше вийшла на подіум, коли їй було вже 70 років.

Євгенія ЖУРАВСЬКА.

 
 
 
Джерело: За матеріалами «КП в Украине», COMMENTS. UA.
Telegram Channel