Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Новообрані депутати намагалися на позашляховику заїхати до під'їзду (Відео)

Курйоз!

Фото НВ.

Новообрані депутати намагалися на позашляховику заїхати до під'їзду (Відео)

Спроби заїхати на Mercedes G 500 в під’їзд потрапили на камери відеоспостереження, які встановленні по периметру будинку

У Пустомитах Львівської області двоє новообраних місцевих депутатів намагалися на позашляховику Mercedes заїхати до під'їзду багатоповерхівки.

Про це написав у фейсбуці заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає Новое Время.

«Поліція, звичайно, притягнула до відповідальності і оштрафувала двох несповна розуму, прости Господи, депутатів, але тут, на мою думку, потрібна також допомога психіатра», – прокоментував Геращенко і опублікував відео інциденту.

На відео після невдалої спроби в'їхати до під'їзду з машини виходять три людини, одна з них знімає реєстраційні номери. Чоловіки, судячи з запису, п'яні, деякий час розмовляють, потім один з них заходить до під'їзду, а двоє інших їдуть геть.

На записі видно, що у двір багатоповерхівки заїжджає авто, минає парковку і на кілька хвилин зупиняється перед входом до під'їзду. Через деякий час автомобіль рушає з місця і починає їхати до дверей під'їзду по сходах. З другої спроби машині вдалося піднятися сходами на ґанок будинку. Кілька хвилин депутати сиділи в авто, а потім заднім ходом спустилися назад.

 

За словами Геращенка, одному з депутатів 34 роки, а другому – 36.

Реклама Google

 

Видання Zaxid.net пише, що йдеться нібито про депутатів від Європейської солідарності Андрія Жидачека  (Пустомитівська міськрада) і Миколу Пущака (рада Солонківської ОТГ), а Жидачек знімає квартиру в багатоповерхівці, куди вони намагалися потрапити. 

Джерело: НВ
Telegram Channel