Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Тепер нас одна партія – Берестечко і наша ОТГ»

Новим головою ОТГ обрали Ігоря Грудзевича.

Фото stezhkamu.com.

«Тепер нас одна партія – Берестечко і наша ОТГ»

Відбулося перше пленарне засідання Берестечківської ОТГ

Отримавши мандати довіри виборців, новобрані депутати й голови ОТГ дарма часу не гають. Першим перше пленарне засідання засідання скликав голова Берестечківської міської ради Ігор Грудзевич.

 Зі слів пана Ігоря, на сесії-старті командної роботи були присутні всі 22 обранці. В її роботі взяли участь народний депутат України Вячеслав Рубльов, перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук і голова районної ради, депутат обласної ради Тарас Щерблюк. Гості привітали всіх із початком грандіозної роботи, яку підрядився виконати депутатський корпус, і висловили запевнення про свою підтримку Берестечківської громади на столичному й обласному рівнях. 

Усі, хто працюватиме цього скликання, це - шановані особистості в Берестечківській окрузі, які вже чогось досягли, є компетентними в різних питаннях, більшість має вищу освіту. І це радує, бо працювати буде з ким.

Реклама Google

Депутати одноголосно  визначилися з керівним складом своєї чималої ОТГ. Із побажаннями відкритості й відповідальності проголосували за обрання секретарем Берестечківської міської ради Орисі Максимець, яка працювала на цій посаді досі. Обов’язки першого заступника отримав Ян Освіцінський, а заступника з гуманітарних питань - авторитетна Берестечківська ексголова  Валентина Залевська.

Відтак приступила до формування постійних комісій і виборів їх голів, а саме - постійної комісії з планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (головою обрано Галину Барчук), комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту та житлово-комунального господарства (головою обрано Олександра Захарчука), комісії зі земельних відносин, будівництва та архітектури (головою обрано Віталія Юзефка), комісії з питань освіти, культури, здоров’я, фізичного виховання, соціальної політики та депутатської етики (головою обрано Аллу Ващук).

Новообраний лідер територіальної громади Ігор Грудзевич назвав усіх, хто працюватиме в ній, авторитетними й знаними людьми. Прокоментував:  «Склалося хороше враження про кожного, хто вирішив представляти своїх виборцям ініціативністю, досвідом чи фаховістю. Загалом я побачив депутатський корпус толковим і небайдужим. Сподіваюся, так буде на кожному засіданні». І подякував усім, хто ввірив  йому найвідповідальнішу місію лідера.

Гарне враження від прийняття перших рішень і в Берестечківського ексголови Валентини Залевської: «Люди зробили розумний вибір. Усі, хто працюватиме цього скликання, це - шановані особистості в Берестечківській окрузі, які вже чогось досягли, є компетентними в різних питаннях, більшість має вищу освіту. І це радує, бо працювати буде з ким».

А всім до душі знову були слова Ігоря Грудзевича, які він казав у час виборчої кампанії: «Тепер у всіх нас одна партія - наше  Берестечко, наша ОТГ».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel