Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
«Є сили всередині країни, які із задоволенням знову віддали б її в лапи Путіну», – Олег Сенцов

Олег Сенцов пообіцяв не здаватися!

Фото Antonymon.

«Є сили всередині країни, які із задоволенням знову віддали б її в лапи Путіну», – Олег Сенцов

Режисер, колишній політв'язень Кремля привітав співвітчизників із Днем Гідності та Свободи

Олег Сенцов на своїй сторінці у фейсбуці заявив, що боротьба українців за свою свободу триває і висловив жаль, чере те що виборці досі підтримують антиукраїнські сили у кабінках для голосування. 

А ще є сили всередині країни, які із задоволенням знову віддали б її в лапи Путіну. І найприкріше, що за них віддають свої голоси виборці.

Читайте також: В Апеляційному суді пояснили, чому скасували рішення про арешт Януковича.

Зокрема громадський діяч написав: «Сьогодні день, коли все почалося. День, коли український народ зробив свій вибір. День, з котрого починається відлік нової епохи нашої держави. За три місяця ми думали, що перемогли, і кров’ю Небесної Сотні заплатили за свою свободу. Але потім був Крим, Донбас і ще тисячі загиблих. Через сім років наш важкий рух до Європи сповільнився. Хтось втомився від боротьби, а хтось її й не починав. А ще є сили всередині країни, які із задоволенням знову віддали б її в лапи Путіну. І найприкріше, що за них віддають свої голоси виборці.

За ці роки в нас було не так багато досягнень, як прагнулось, але ми не здавались, і сподіваюсь, що не здамося ніколи. Слава Україні!»

Telegram Channel