Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Сьогодні у Рівному вибори мера: на деяких дільницях черги, а Опора заявляє про порушення

Сьогодні сусіди обирають між двома кандидатами: Олександром Третяком та Віктором Шакирзяном.

Фото: ОПОРА.

Сьогодні у Рівному вибори мера: на деяких дільницях черги, а Опора заявляє про порушення

На дільницях у Рівному не вистачає скриньок та кабінок

У комісії виборчої дільниці № 560971 (м. Рівне, вул. Гайдамацька, 7А) в день голосування у відповідному журналі зареєструвалися по два спостерігачі від кандидатів на посаду міського голови Рівного – Олександра Третяка та Віктора Шакирзяна. Такі спостерігачі (по двоє від одного кандидати) одночасно знаходилися у приміщення для голосування.

 

 Спостерігачі від ОПОРИ звернули увагу членів комісії на той факт, що допустима кількість спостерігачів від кандидата, яка одночасно може перебувати у приміщенні дільниці – один. Після зауваження, спостерігачі від кандидатів, які не могли перебувати на дільниці, покинули приміщення.

Варто зауважити, що спостерігач від Віктора Шакирзяна намагався у приміщенні комісії заповнити порожній бланк журналістського посвідчення, щоб скористатися ним. Проте, спостерігачі від ОПОРИ повідомили, що таке посвідчення має заповнюватися у редакції ЗМІ, яке видало його своєму журналісту, а не в приміщенні дільниці самим журналістом.

Виборці чемно стоять очікучи можливості зайти у приміщення для голосування.

На великій виборчій дільниці № 560964 (м. Рівне, вул. Київська, 12Б, дитячий садок № 38, музичний зал) кабінок для голосування всього – 4, а стаціонарних скриньок – 5.

На великій виборчій дільниці № 560989 (м.Рівне, вул.Фабрична, 7 (дитячо-юнацька спортивна школа №4, спортивний зал) стаціонарних скриньок для голосування 4 і 2 – переносні. До речі, сама ж дільниця облаштована не в спортивному залі, а в холі.

За даними Опори, на деяких дільниця утворилися перші черги. Виборці чемно стоять очікучи можливості зайти у приміщення для голосування.

Telegram Channel