Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Запоріжжі в серйозну ДТП потрапили спостерігачі громадянської мережі «Опора»

Немає слів...

Фото зі сторінки Ольги Айвазовської у Facebook.

На Запоріжжі в серйозну ДТП потрапили спостерігачі громадянської мережі «Опора»

Причиною аварії стали погодні умови, ожеледиця та стан дороги

У Запорізькій області сьогодні вранці троє спостерігачів громадянської мережі ОПОРА потрапили в ДТП.

Про це повідомила голова правління громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська у Facebook, інформує УНІАН.

За її даними, подія трапилася коли спостерігачі прямували до Бердянська.

«Сьогоднішній ранок розпочався з трагічного повідомлення про аварію, в яку потрапили три наших спостерігачі о 6 ранку, прямуючи до виборчих дільниць Бердянська Запорізької області», - пише Айвазовська.

Двоє колег отримали тілесні ушкодження у вигляді садна на тілі, забій грудної клітини, струсу мозку. Водій отримав тілесні ушкодження у вигляді компресійного перелому 12 хребця та забій грудної клітини.

За її словами, причиною аварії стали погодні умови, ожеледиця та стан дороги. У результаті ДТП автомобіль зазнав значних ушкоджень.

«Двоє колег отримали тілесні ушкодження у вигляді саден на тілі, забою грудної клітини, струсу мозку. Водій отримав тілесні ушкодження у вигляді компресійного перелому 12 хребця та забій грудної клітини», - пише Айвазовська.

За її словами, першу медичну допомогу постраждалим було надано у районній лікарні Приморська, а для направлення до Запорізької обласної клінічної лікарні спостерігача ОПОРИ Юрія Бородавки було направлено реанімобіль з обласного центру. Всі постраждалі використовували паски безпеки.

Telegram Channel