Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Петро Порошенко привітав Олександра Третяка з перемогою на виборах міського голови Рівного

Кандидат від Європейської солідарності випереджає свого конкурента на 3 %.

Фото ЄС.

Петро Порошенко привітав Олександра Третяка з перемогою на виборах міського голови Рівного

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко привітав Олександра Третяка із перемогою на виборах міського голови Рівного

«Щиро вітаю з переконливою і заслуженою перемогою Олександра Третяка у другому турі на виборах міського голови у Рівному! Величезне дякую всій рівненській команді за фантастичну роботу! Вдячний всім виборцям, які зробили свідомий вибір на користь нашого кандидата!», – написав Петро Порошенко у Facebook.

Кандидат від партії «Європейська Солідарність» Олександр Третяк за даними паралельного підрахунку 100% протоколів, набирає 50,18% голосів.

Кандидат від партії «Європейська Солідарність» Олександр Третяк за даними паралельного підрахунку 100% протоколів, набирає 50,18% голосів. За нього проголосували 27 412 виборців. Його опонент відстає майже на 3% із результатом 47,76%, він отримав 26 093 голоси.

Олександр Третяк на брифінгу подякував рівнянами за підтримку. Він зазначив, що на цих виборах перемогли європейські цінності, з якими команда «ЄС» йшла до людей. Протягом дня у Рівному представники «Європейської Солідарності» фіксували численні порушення виборчого законодавства. Загалом спостерігачі склали близько 100 актів. Серед іншого, були виявлені непоодинокі випадки фотографування бюлетенів, причому на окремих дільницях зафіксовані десятки таких випадків.

Також у день виборів штаб опонента здійснював обдзвін своєї бази прихильників, висловлюючи відкриті прохання проголосувати за кандидата та називаючи його прізвище.

Наразі триває офіційний підрахунок голосів. Команда «Європейської Солідарності» активно працює на те, аби захистити отриманий переможний результат.

Telegram Channel