Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чи зроблять у Луцьку платним проїзд для пенсіонерів в години пік

Чи скасують пільги пенсіонерам?

Фото ілюстративне.

Чи зроблять у Луцьку платним проїзд для пенсіонерів в години пік

Такі рішення практикували в інших містах України, зокрема у Вінниці та Львові

Днями у Луцьку зареєстрували петицію до місцевої влади з проханням встановити плату за проїзд у громадському транспорті для непрацюючих пенсіонерів у години пік. У петиції пропонують, аби пенсіонери платили з 7:00 до 10:00 та з 16:00 до 19:00.

Начальник управління транспорту та зв'язку Луцькради Володимир Степанов Інформаційному агентству ВолиньPost розповів, що офіційно у мерії не розглядали питання щодо платного проїзду пільгових категорій громадян під час карантину у певні години та поки не планують.

Офіційно у мерії не розглядали питання щодо платного проїзду пільгових категорій громадян під час карантину у певні години та поки не планують.

«Усі пасажири їздять в звичному режимі. Щоправда, є чимало нарікань, адже поліція складає відповідні матеріали, коли у транспорті є більше пасажирів, аніж кількість сидячих місць. У свою чергу, суд накладає штрафні санкції. На сьогодні є більше пів сотні таких матеріалів. У деяких випадках суди не штрафували, у деяких - давали попередження, але є й випадки, коли суд зобов'язав стягнути 17 тисяч», – зазначив Степанов.

 

Реклама Google

За його словами, у місті намагаються вирішити проблему з доїздом лучан, залучивши більше транспорту. На сьогодні в Луцьку курсує 40 «рогатих» та 156 автобусів.

Джерело: ІА Волиньпост.
Telegram Channel