Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Ховався від поліції: п’яний водій вночі їхав по Луцьку не увімкнувши фар

Порядок починається з кожного з нас!

Фото: Патрульна поліція Волинської області.

Ховався від поліції: п’яний водій вночі їхав по Луцьку не увімкнувши фар

Патрульні Волинської області за зміну опрацьовують чимало викликів, надають допомогу, проводять профілактичні бесіди та фіксують правопорушення

Волинські патрульні на своїй сторінці у фейсбуці розповіли кілька ситуацій, які трапилися у Луцьку цих вихідних.

У суботу патрульних викликали на вулицю Даньшина, де в обідню пору компанія у бесідці гучно ввімкнула музику. Інспекторам, які приїхали на місце події, громадяни повідомили, що шуміти більше не будуть і покинули місце.

Також, цих вихідних на вулиці Чернишевського, патрульні виявили автомобіль Mercedes-Benz, який рухався без ввімкненого ближньою світла фар у темну пору доби. Патрульні зупинили автомобіль, а у 27-річного водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Від огляду кермувальник відмовився, тож поліцейські склали протокол за ч. 1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та постанову за ч. 2 ст.122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку) КУпАП.

Патрульні зупинили автомобіль, а у 27-річного водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Окрім цього, на вулиці Рівненській інспектори виявили автівку Ford F-150. Під час перевірки документів, поліцейські з’ясували, що на автомобілі були закріплені номерні знаки, які йому не належать. До того ж водій вже притягувався до відповідальності за вказане правопорушення. У результаті цього патрульні склали ряд адміністративних матеріалів за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху), ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) та ч. 7 ст. 121 (Повторне протягом року керування транспортним засобом з номерним знаком, що не належить йому) КУпАП.

«Це лише невелика частина тієї роботи, яку опрацювали патрульні за вихідні. Оскільки служба в інспекторів триває 24/7.

Хочемо, аби ви пам’ятали, що ми завжди готові прийти на допомогу. Своєю чергою, закликаємо неухильно дотримуватися карантинних вимог, правил дорожнього руху та поважати один одного», – йдеться у дописі.

Джерело: Патрульна поліція Волинської області.
Telegram Channel