Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Дорожники показали, як по-сучасному відремонтували ділянку траси в селі біля Луцька (Фото)

Дорога в Піддубцях.

Фото Служби автомобільних доріг.

Дорожники показали, як по-сучасному відремонтували ділянку траси в селі біля Луцька (Фото)

Близько 6-ти кілометрів автошляху Н-22 по селу Піддубці готові до введення в експлуатацію

У рамках програми «Велике будівництво» на Волині завершено ділянку автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, що пролягає населеним пунктом Піддубці Луцького району (км 98+950 – км 104+800). Лівий проїзд цього відрізку дороги І категорії відремонтовано у попередні роки, цьогоріч оновили ще й правий.

Ремонтні роботи, що стартували у липні, нині повністю завершили, і майже 6-кілометровий відтинок автошляху готовий до введення в експлуатацію, – інформує Служба автомобільних доріг області.

У ході поточного середнього ремонту по правому проїзді влаштовано новий тришаровий дорожній одяг, що складається з міцної 15-сантиметрової основи та ще двох шарів з асфальтобетонних сумішей, завтовшки загалом 15 сантиметрів. На відновлене дорожнє полотно підрядник надає 5-річну гарантію.

 

Реклама Google

 

Окрім оновленої проїзної частини виконано комплекс робіт із покращення дорожньої інфраструктури та підвищення рівня безпеки всіх учасників дорожнього руху: заасфальтовано всі з’їзди з дороги та в’їзди в двори, оновлено дві існуючі та влаштовано одну додаткову перехідно-швидкісні смуги. Встановлено близько 9000 м бар’єрного огородження, 36 сигнальних стовпчиків, 174 дорожніх знаки, з яких понад 20 – індивідуального проєктування, нанесена нова дорожня розмітка, облаштовано 5 острівців безпеки.

З обох сторін дороги у межах села Піддубці з’явилось понад 4 000 м асфальтованих пішохідних доріжок та майже 300 м тротуарних доріжок з бруківки, 400 м місцевого проїзду, 7 нових та 1 відремонтований автопавільйони і вимощені бруківкою посадкові майданчики біля них.

А ще у Піддубцях стало безпечніше і комфортніше в темну пору доби, адже встановлено понад 3 000 м нової лінії зовнішнього освітлення вздовж розділювальної смуги та понад 300 м в продовження існуючої лінії по лівому проїзду. Також освітлено 3 пішохідних переходи.

Ремонт проведено підрядним підприємством ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

 
 

 

 

 

 

 

Джерело: Служба автомобільних доріг області.
Telegram Channel