Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
П’яний лучанин відмовився в магазині одягнути маску, а після приїзду поліції вчинив дебош

Інцидент.

Фото поліції охорони.

П’яний лучанин відмовився в магазині одягнути маску, а після приїзду поліції вчинив дебош

Протистояння п’яного відвідувача продуктового магазину з поліцейськими охорони закінчилося майже не почавшись. Щойно поліцейські зрозуміли, що чоловік пішов на них в «атаку», як його затримали 

У Луцьку біля 21-ї години, у приміщені  продуктового магазину на проспекті Відродження нетверезий чоловік відмовився виконувати карантинні вимоги, а саме вдягнути захисну маску. Крім того, чоловік почав проявляти агресію та висловлювати погрози. Враховуючи певну небезпеку, продавчиня натиснула «Тривожну кнопку».

У приміщені  продуктового магазину на проспекті Відродження нетверезий чоловік відмовився виконувати карантинні вимоги, а саме вдягнути захисну маску. Крім того, чоловік почав проявляти агресію та висловлювати погрози.

Наряд Поліції охорони прибув до вказаного закладу за сигналом «Терміновий  виклик поліції».  В приміщені магазину правоохоронці побачили нетверезого чоловіка в стані сильної агресії, який кидався на продавця, а при спробі його заспокоїти почав чинити опір. За мить чоловіка затримали.

Затриманим виявився місцевий мешканець 1986 р.н. , який  проживає неподалік. 

 

 

Затриманого  доставили до міського відділу поліції. Відповідно до чинного законодавства, чоловік порушив Постанову кабінету міністрів № 641-1100, щодо дотримання карантинних заходів, статті Кодексу України про Адміністративні правопорушення ст. 173 (Дрібне хуліганство), ст 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського). В подальшому долю затриманого буде вирішувати суд.

 

 

 

Джерело: Управління поліції охорони у Волинській області
Telegram Channel