Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Особливості матраців з незалежним пружинним блоком

Матраци з незалежним блоком пружин Pocket Spring забезпечують надійну підтримку хребта.

Фото come-for.com.

Особливості матраців з незалежним пружинним блоком

Ортопедичні матраци з незалежним блоком пружин - одні з найбільш затребуваних. Вони надійні, міцні, забезпечують хорошу підтримку всіх відділів хребта

Особливість таких виробів - конструкція. Кожна пружина «упакована» в окремий чохол-кишеню, що дозволяє їм функціонувати незалежно один від одного. Тобто при натисканні на певні пружини інші залишаються в тому ж положенні.

Дізнатися більше про такі матраци і вибрати відповідну для себе модель можна, перейшовши за посиланням https://come-for.com/matrasy/nezavisimye-pruzhiny/.

Чому вигідно робити покупки в Ком-Фор?

Матраци Come-For - це продукція української фабрики, яка знаходиться в Харкові. Виробник випускає аксесуари для сну вже 15 років. При виготовленні товарів дотримуються вивірені часом технології, а також активно впроваджуються інноваційні розробки. Як результат - вироби:

  • мають тривалий термін служби;

  • відповідають європейським стандартам якості;

  • відрізняються презентабельним зовнішнім виглядом;

  • гігієнічні і гіпоалергенні;

  • володіють високими ортопедичними і анатомічними властивостями;

  • мають невисоку ціну.

Чим відрізняються матраци з незалежним блоком пружин?

Матраци з незалежним блоком пружин Pocket Spring забезпечують надійну підтримку хребта. Вони неймовірно комфортні в експлуатації, сприяють правильному положенню тіла під час сну. При цьому не має значення, в якій позі ви звикли засинати. Мінімальна деформація (тільки там, де виявляється безпосередній тиск) - головна особливість таких матраців.

Вироби з незалежним блоком пружин відрізняються:

  1. Типом пружинного блоку. Є класичні моделі (серія Notte) з навантаженням до 120 кг на одне спальне місце, посилені блоки Pocket Spring Mono (витримують підвищені навантаження) і посилені блоки Pocket Spring Extra (серія Extra).

  2. Кількістю зон жорсткості. Моделі з 1 зоною рівномірно розподіляють навантаження. У виробах з 5 зонами різні відділи матраца неоднаково реагують на який чиниться тиск. Така технологія використана в матрацах Делайт Софт і Практик Софт. 7 зон жорсткості - у виробах преміум серії Dynasty і Regeneration.

  3. Матеріалами. У різних моделях використовуються матеріали з різними властивостями, за рахунок чого досягається потрібний анатомічний і ортопедичний ефект.

Матраци з незалежним блоком пружин бренду Come-For - ідеальний вибір для тих, хто піклується про своє здоров'я, має проблеми з опорно-руховим апаратом або веде активний спосіб життя.

Купити постіль високої якості можна на офіційному сайті компанії або в магазинах меблів і аксесуарів для сну. Вони є в Києві, Харкові, Дніпрі та інших містах України.

Telegram Channel