Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Погода на вівторок, 24 листопада: з цього дня, зазвичай, починається зимова холоднеча

Прощавай, тепло...

Фото liveinternet.ru

Погода на вівторок, 24 листопада: з цього дня, зазвичай, починається зимова холоднеча

Істотних опадів синоптики не прогнозують

Якою буде погода на Волині завтра:

24 листопада у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер західний, 9-14 м/с. Температура вночі  0-2° тепла, вдень 3-5° тепла.

Хмарно з проясненнями буде і на теренах Волинської області. Без істотних опадів. Вітер західний, 9-14 м/с. Температура вночі  від 1° морозу до 4° тепла, вдень 2-7° тепла.

Найтепліше 24 листопада було у 1980-му році – плюс 12,6 градуса, найхолодніше – у 1988-му році – мінус 9,7 градуса.

Народний прогноз погоди:

24 листопада відзначається день преподобного Феодора Студита, сповідника. У народі казали: «З дня святого Феодора Студня прилітають зимові вітри, від яких буває холодно на дворі й морозно на землі». Зазвичай з цього дня починає студити і морозити: «На Студня холоднеча що не день — лютіша і гірша». Часто це буває сніжний день. Якщо цього дня було вогко та йшов сніг, чекали відлиги до Введення (4 грудня). Якщо день був ясним, незабаром мало бути похолодання. За 24 листопадом передбачали погоду на майбутню зиму: якщо день був теплим, то й зима буде теплою, і навпаки.

Прогноз погоди на післязавтра:

25 листопада синоптики також прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Без опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel