Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку маршрутні таксі ввечері залишають дітей на зупинках, бо немає місць

Лучани обурюються роботою громадського транспорту!

Фото - ілюстративне.

Фото: Апостроф.

У Луцьку маршрутні таксі ввечері залишають дітей на зупинках, бо немає місць

Стурбована лучанка звернулася до новообраного міського голови з проханням вирішити проблему з громадським транспортом

Лучанка Оксана Миргородська у фейсбуці обурюється, що у зв’язку із тим, що громадський транспорт не бере стоячих, в мешканців міста виникла проблема добратися додому. Люди довго мерзнуть на зупинках, а діти не можуть повернутися з гуртків. 

На зупинці «Історичний факультет» багато дітей чекає транспорт, ідучи додому з гуртків, але їх не беруть, і вони залишаються мерзнути на зупинці, а вже біля Гостинця в тролейбусах 3-7 людей залишається

«Шановний Ігор Поліщук! Ви любите вечірні вояжі містом! Проїдьтеся ввечері, щоб побачити, як лучани повертаються додому з роботи, діти зі школи і гуртків! Не Ковідом єдиним живемо! На вулиці «не май месяц», щоб годину на холоді чекати транспорт лише із сидячими місцями! На зупинці «Історичний факультет» багато дітей чекає транспорт, ідучи додому з гуртків, але їх не беруть, і вони залишаються мерзнути на зупинці, а вже біля Гостинця в тролейбусах 3-7 людей залишається! Прохання вирішити проблему з громадським транспортом ! Дуже доречними стали б решта нових тролейбусів)», - йдеться у дописі Оксани Миргородської.

У коментарях користувачі підтримують дописувачку і підтверджують, що добиратися вранці на роботу, а ввечері додому дуже тяжко: доводиться чекати по 35 хвилин транспорт. А перед дітьми взагалі водії двері закривають. 

Telegram Channel