Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Мене моя жінка вб'є»: на Рівненщині п'яний водій втікав від копів і злетів з дороги (Відео)

Тривають слідчі дії.

Фото Суспільне.

«Мене моя жінка вб'є»: на Рівненщині п'яний водій втікав від копів і злетів з дороги (Відео)

Подробиці інциденту встановлюють правоохоронці

На Рівненщині водій втікав від поліції та злетів з дороги. Сама погоня тривала 20 кілометрів. У салоні легковика був ще один пасажир, тяжких травм вони не отримали. Як повідомили у пресслужбі правоохоронців, обоє чоловіків були у стані сп'яніння, передає Суспільне.

Кермувальник пришвидшив рух та почав утікати. Зупинився лише через 20 кілометрів, коли злетів у кювет.

Інцидент стався близько 2:40 ночі 22-го листопада. Поліцейські на дорозі у селі Яринівка Березнівського району помітили «Volkswagen Polo» на іноземних номерах, який підозріло маневрував.

«Правоохоронці їхали за автівкою з проблисковими маячками та сиреною, намагалися зупинити 21-річного водія через аварійну ділянку дороги. Кермувальник пришвидшив рух та почав утікати. Зупинився лише через 20 кілометрів, коли злетів у кювет», – розповіла спеціалістка пресслужби поліції області Світлана Карачун.

Вона додала, що на пасажирському сидінні був ще один чоловік. Поліцейські їм допомогли вибратися з салону. В результаті інциденту вони не травмувались.

За зовнішніми ознаками обоє чоловіків були в стані алкогольного сп’яніння, – каже спеціалістка Світлана Карачун.

Після аварії, в автомобілі поліцейських чоловік сказав: «Мене моя жінка вб'є!» І пояснив: втікав, бо злякались.

На водія правоохоронці склали одразу п’ять адміністративних протоколів – за керування у стані алкогольного сп’яніння (по відмові), за відмову зупинитися за вимогою, про порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження авто, за керування автівкою без відповідних на те документів та інші порушення.

Суспільне готове озвучити позицію водія, якщо він виявить таке бажання та зв’яжеться з редакцією у будь-який зручний спосіб.

Читайте також: Поки волинянка говорила з сусідкою, її хату обікрали.

 

Telegram Channel