Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Ківерцях обрали заступників міського голови

У раді працюватиме 26 обранців.

Фото зі сторінки Ірини Констанкевич у Facebook.

У Ківерцях обрали заступників міського голови

Відбулося перше пленарне засідання сесії нового скликання

Учора відбулося перше пленарне засідання сесії Ківерцівської міської ради VIII скликання. Про це повідомила народна депутатка Ірина Констанкевич.

У раді працюватиме 26 обранців. Керувати Ківерцівською громадою люди довірили колишньому голові Тростянецької сільської ради Олександру Ковальчуку, який балотувався шляхом самовисування. 

Заступником з гуманітарних питань ківерцівського міського голови обрали депутата міськради від ПП «За майбутнє» Віктора Лисюка. За його призначення проголосували 24 обранці громади.

Під час першого засідання обирали секретаря ради, заступників ківерцівського міського голови, очільників постійних депутатських комісій, затверджували штатний розпис органу місцевого самоврядування. Заступником з гуманітарних питань ківерцівського міського голови обрали депутата міськради від ПП «За майбутнє» Віктора Лисюка. За його призначення проголосували 24 обранці громади.

Головою постійної комісії з питань культури, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, молоді, спорту міжнародної співпраці та регламенту обрано депутата від ПП «За майбутнє», освітянина Василя Шпирука. Він, до слова, наразі є директором опорного закладу освіти «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 м.Ківерці». Його колегу по партії Юрія Косинця призначено старостою Суського старостинського округу (до нього входять села Суськ, Звози, Словатичі та Славне).

Реклама Google

Telegram Channel