Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У закладах освіти Луцька встановлено 23 індивідуальні теплові пункти

У жовтні з початком опалювального сезону проведено пуско-налагоджувальні роботи.

Фото lutskrada.gov.ua.

У закладах освіти Луцька встановлено 23 індивідуальні теплові пункти

Вони дають можливість економити кількість спожитої теплової енергії

У рамках проєкту «Енергоефективність у громадських будівлях міста Луцька» у співпраці з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) було встановлено 23 індивідуальні теплові пункти італійського виробника у закладах освіти (музична школа №1, заклади загальної середньої освіти № 9, 17, 22, 24, 2, 25, 26, 15, правознавчий ліцей № 28, навчально-реабілітаційний центр, заклади дошкільної освіти № 33, 3, 9, 10, 32, 38, 5, 20). Пhо це інформує Луцька міська рада.

Основною функцією ІТП є автоматичне регулювання теплового потоку, тобто коригування кількості та температури теплоносія, який надходить з тепломережі в систему опалення будівлі залежно від поточної температури зовнішнього повітря. Погодозалежне регулювання дає можливість економити кількість спожитої теплової енергії.

Основною функцією ІТП є автоматичне регулювання теплового потоку, тобто коригування кількості та температури теплоносія, який надходить з тепломережі в систему опалення будівлі залежно від поточної температури зовнішнього повітря.

Іншими словами, якщо на вулиці тепло, то регулятор теплового потоку в індивідуальному тепловому пункті обмежує подачу теплоносія, що циркулює в системі опалення для забезпечення комфортної температури повітря в опалюваних приміщеннях, а якщо холодно – збільшує її, згідно із заданими налаштуваннями.

У жовтні з початком опалювального сезону проведено пуско-налагоджувальні роботи. В результаті економії грантових коштів, дані інвестиції будуть спрямовані на утеплення труб системи теплопостачання, що призведе до ще більшої економії витрат на теплоносій.

Telegram Channel