Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині легковик протаранив підводу. Наслідки ДТП жахливі (Фото)

Двоє людей травмувалося.

Фото: Поліція Рівненської області.

На Рівненщині легковик протаранив підводу. Наслідки ДТП жахливі (Фото)

Автопригода на автодорозі між населеними пунктами Березне та Балашівка сталася вчора, 24 листопада, о 17:30.

Поліцейські встановили, що 21-річний житель села Білка, водій автомобіля «Audi 80», не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із гужовою підводою, яка їхала попереду.

Внаслідок ДТП травм зазнав керманич підводи та чоловік, який їхав із ним. Обох потерпілих госпіталізували до лікарні. У 27-річного березнівчанина та 25-річного жителя села Білка діагностували черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої.

В результаті автопригоди загинув кінь.

Водій легковика не постраждав. Зовні ознак сп’яніння у нього не було, втім, у нього відібрані зразки крові. Транспортний засіб та гужова підвода вилучені. Крім того, в результаті автопригоди загинув кінь.

Слідчі Березнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Поліцейські наголошують на неухильному дотриманні правил дорожнього руху особам, які керують гужовим транспортом. 

 

 Нагадаємо! Особам, що керують гужовим транспортом, і погоничам тварин забороняється: рухатися по автомобільних дорогах державного значення (за можливості рухатися автомобільними дорогами місцевого значення); використовувати вози, не обладнані світлоповертачами, без ліхтарів у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості.

 

 

Джерело: Поліція Рівненської області
Telegram Channel