Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У лікарні помер пасажир, постраждалий в потрійній ДТП  (Фото)

На жаль, врятувати чоловіка не вдалося.

Фото: Поліція Рівненщини.

У лікарні помер пасажир, постраждалий в потрійній ДТП (Фото)

Попри вжиті реанімаційні заходи життя 53-річного жителя села Данчиміст врятувати не вдалося. Учора, 24 листопада, він помер. Водій та ще один пасажир «КамАЗу» перебувають у лікарні. Їхньому життю наразі нічого не загрожує

Нагадаємо, автопригода сталася 23 листопада на трасі «Городище-Рівне-Старокостянтинів». На ділянці дороги, де проводяться ремонтні роботи, водій «КамАЗу», не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із вантажним автомобілем «Volvo», який стояв у колоні на заборонений сигнал світлофора. Від удару останній транспортний засіб за інерцією зіткнувся із «Volkswagen Passat». 

 

 За результатами огляду на стан сп’яніння кермувальник «Volvo», житель  Волинської області, та автомобіля «Volkswagen», мешканець Сарн, були тверезі, а у госпіталізованого водія вантажівки відібрали зразки крові.

Унаслідок ДТП до лікарні госпіталізували водія та двох пасажирів «КамАЗу». У 57-річного та 42-річного костопільчан діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та переломи ніг, а 53-річному жителю села Данчиміст Костопільського району ампутували частину ноги. Потерпілий від отриманих травм помер на наступний день.

У 57-річного та 42-річного костопільчан діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та переломи ніг, а 53-річному жителю села Данчиміст Костопільського району ампутували частину ноги.

Під час проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, встановлено, що на зазначеній ділянці дороги були відсутні попереджувальні дорожні знаки. Тож, слідчі відкрили ще одне кримінальне провадження за фактом порушення відповідальною особою правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху під час реконструкції та ремонту автомобільних доріг за статтею 288 КК України. 

 

 Досудове розслідування за обома фактами проводять слідчі слідчого управління. 

Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області
Telegram Channel