Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Лучанин тузався з патрульними, які затримали його, бо був без маски

На місце події викликали поліцію.

Фото delo.ua.

Лучанин тузався з патрульними, які затримали його, бо був без маски

Конфлікт відбувся у супермаркеті на вулиці Конякіна

Чоловік, якого в Луцьку сьогодні намагалися затримати за те, що він перебував в магазині без захисної маски, вчинив шарпанину з патрульними поліцейськими. Внаслідок сутичок один із патрульних звернувся до медичного закладу, інформує Патрульна поліція Волинської області.

Сьогодні близько 14 години, екіпаж патрульних отримав повідомлення про те, що на вулиці Конякіна відбувається конфлікт між заявником та працівниками супермаркету. Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що заявник перебував в супермаркеті без засобів індивідуального захисту, тому працівники супермаркету відмовили йому в обслуговуванні.

Заявник перебував в супермаркеті без засобів індивідуального захисту, тому працівники супермаркету відмовили йому в обслуговуванні.

Поліцейські повідомили чоловікові про те, що він порушує встановленні карантинні норми. Однак, останній не припинив правопорушення. Більше того – чинив опір патрульним, шарпав формений одяг, зірвав шеврон, рацію та боді-камеру. Внаслідок сутичок один із патрульних звернувся до медичного закладу.

Також інспектори встановили, що 35-річний чоловік приїхав до магазину на автомобілі Mercedes-Benz S 350, яким здійснив стоянку на місці для водіїв з інвалідністю.

Оскільки в діях особи були виявлені й ознаки кримінального правопорушення за ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) КК України, патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

На чоловіка патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 44-3 (Перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту) та за ч. 5 ст. 122 (Зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях для водіїв з інвалідністю) КУпАП.

Telegram Channel