Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Ковелі новообраний міський голова склав присягу (Фото)

Новий мер Ковеля.

Фото Ковельська міськрада.

У Ковелі новообраний міський голова склав присягу (Фото)

Відбулося перше пленарне засідання першої сесії новообраної Ковельської міської ради 8-го скликання

У народному домі «Просвіта» зібрались депутати попереднього і нинішнього скликань, обранці до обласної ради, які представляють Ковельську ОТГ, духовенство, працівники виконавчого комітету. Голова територіальної виборчої комісії Олександра Кузьмич офіційно оголосила результати місцевих виборів.

Новообраний міський голова Ковеля Ігоря Чайка отримав посвідчення і склав присягу.  Він подякувати всім, хто був причетний до організації виборчого процесу на місцевих виборах 25 жовтня: членам територіальної та дільничних виборчих комісій, спостерігачам, командам політичних партій та кандидатів на посаду міського голови. Подякував виборцям, які попри пандемію прийшли на дільниці та скористалися своїм правом обрати місцеву владу на наступні 5 років.

 

Подякував депутатам Ковельської міської ради попереднього скликання та міському голові Олегу Кіндеру, працівникам виконавчого комітету ради, керівникам та колективам підприємств, установ та організацій за всі добрі справи, зроблені для розвитку Ковеля. Наше завдання — підтримати кращі практики місцевого самоврядування, які уже прижилися в Ковелі.

Посвідчення та нагрудні знаки отримали депутати міської ради. Щирі слова подяки Олегу Кіндеру за багаторічну роботу висловила секретар міської ради сьомого скликання Віра Федосюк.

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Ковельська міська рада
Telegram Channel