Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
«Європейська Солідарність» пропонує створити патріотичну більшість у Львівській облраді – Олег Синютка

Олег Синютка.

Фото ЄС.

«Європейська Солідарність» пропонує створити патріотичну більшість у Львівській облраді – Олег Синютка

Відповідний Меморандум опублікував на своїй сторінці у мережі Facebook народний депутат, голова Львівської територіальної організації партії Олег Синютка

«Європейська Солідарність» запропонувала «Самопомочі», «Свободі», «Голосу», «Батьківщині», «Народному Рухові України», «Українській Галицькій Партії» створити більшість у Львівській обласній раді. Переконаний, що це конкретний приклад реалізації плану об‘єднання проукраїнських сил як на місцевому, так і на загальнодержавному рівні», – наголосив Олег Синютка.

«Ми відкриті до співпраці з усіма політичними силами та депутатами, які поділяють проголошені нами принципи і програму діяльності та готові взяти участь у формуванні стабільної  більшості в Львівській обласній раді».

«Місцеві вибори відкрили перед Україною шанс продовжити розбудову держави, в умовах завершення реформи децентралізації, спираючись на найкращий європейський досвід розвитку територіальних громад та продовжуючи послідовний вектор руху нашої держави, спрямований на членство в Європейському Союзі та НАТО», – йдеться у документі.

«Настав час кардинальних змін у підходах до політики й управління державою та власними громадами. А те, чи використаємо можливість побудувати нову Україну, залежить винятково від нас. Ми, представники політичних сил, які отримали своє представництво в Львівській обласній раді, націлені на реалізацію шансу, що постав перед Україною. Ми усвідомлюємо складність викликів, які сьогодні стоять перед державою та Львівщиною. Нас має об’єднати спільна програма їх вирішення і ми зробимо все, щоб виправдати надії мешканців Львівщини на позитивні зміни у області», – наголошує Меморандум.

Серед пріоритетів – викорінення корупції, заходи боротьби з епідемією коронавірусу, максимальна підтримка сильних самоврядних громад, відновлення економіки, яку обвалила недолуга політика центральної влади, спеціальні програми соціального захисту, розвиток туризму, спорту, якісна освіта, будівництво житла для ветеранів АТО/ООС та родин загиблих воїнів, співпраця і розвиток громдянського суспільства. А також підтримка проектів, спрямованих на збереження культури українських Карпат, підтримка гірських територій.

«Ми відкриті до співпраці з усіма політичними силами та депутатами, які поділяють проголошені нами принципи і програму діяльності та готові взяти участь у формуванні стабільної  більшості в Львівській обласній раді», – наголошують у «Європейській Солідарності».

 

 

Telegram Channel